crew music zine :: click the album!

10 de febrer, 2007

Gener, un mes càlid...

El que habitualment és, un dels mesos més freds de l’any arriba a la seva fi sense acabar de deixar-nos amb els llavis tallats. Una de les coses que, almenys, no sembla que hagin canviat gaire, és la gran quantitat de novetats musicals que aquest més ens aporta...

Una bona alegria per les nostres orelles és l’arribada d’uns quants nous treballs d’un conjunt de grups que, després d’un bon primer àlbum, ens tenien a tots expectants per veure si eren capaços de continuar amb la mateixa línia:

Bloc Party – A weekend in the city (V2, 2007) (
Emule) (Torrent) No és el mateix que aquell Silent Alarm que tant ens va cautivar, es tracta d’un disc molt més planer, del que no hi ha cap canço a destacar, un conjunt força bo que requereix de ser escoltat moltes vegades per poder arribar a entendre’l, i es que el segon disc sempre es molt complicat.

The Arcade Fire – Neon Bible (Universal, 2007)
(Emule) (Torrent) Després d’un dels millors discos de la nova dècada (Funeral, 2005), la nova entrega d’aquesta banda era una de les més esperades pel món musical. No sona igual, però aquest nou treball ens convenç. Des del ja anunciat hit “Intervention”, passant per bona “Windowsill”, el pop efervescent de “The Well and the lighthouse” o la mini conversacio rock “Black waves/Bad Vibrations”... Una confirmació que només fa que deixar-nos amb ganes que visitin el nostre pais.


Clap Your Hands say yeah – Some Loud Thunder (Sinnamon, 2007)
(Emule) (Torrent) Un petit canvi d’estil que ens anuncia l’arribada d’un més que possible candidat a gran compositor Alec Ounsworth. I es que després d’un primer disc ple de hits ballables, ens arriba un treball molt interessant i més tranquil, dels que cal escoltar i escoltar per anar descobrint els petits matisos de temes com ”Yankee go home”, “Satan Said Dance” o la que dona nom al disc “Some loud thunder”.

Carla Bruni – No Promises (Naïve, 2007)
(Emule) (Torrent) Canvi de idioma i de lletres, però no d’aquella dolça sensació agradable d’escoltar la veu d’aquesta italiana, que en el seu segon i esperadissim disc s’ha atrevit a posar musica a poemes anglesos, i la veritat val la pena escoltar una i cadascuna de les peces que conformen aquest nou treball.


Altres noticies destacades que ens ha portat aquest poc fred primer més de l’any...

- Nou esperadíssim disc dels Kings of leon que portarà per titol “Because the times” es publicarà el 2 d’abril. Vindrà precedit pel tema “On Call” que ja es pot escoltar al
myspace del grup.

- El segon disc dels Arctic Monkeys també arribarà al abril (23), s’anomena “Favourite worst nightmare” i a partir del 16 del mateix més podrem coneixer el nou single “Brianstorm”. La llista completa de les cançons:
Aqui

- Disc i data de concert per Cocorosie, s’anomenarà “Adventures of Ghosthorse and Stillbor”, i sortirà a la venta a partir del 10 d’abril, dos dies més tard vindran al apolo a presentar-lo, us animeu?

- També el esperadissim nou album de Maximo Park es publicarà el més d’abril, porta per nom “Our Early Pleassures” i ja es pot escoltar una canço de presentacio
Our Velocity.

Ja es veu que amb noticies com aquestes, no pot ser pas fred un més com el de gener. I esperant que arribi aquest més que carregat mes d’abril, ens posarem la bufanda, no sigui que el més de febrer no sigui tant càlid com ho ha estat aquest gener...

Etiquetes de comentaris: ,

2 Comments:

Publica un comentari a l'entrada

<< Home