crew music zine :: click the album!

15 de març, 2007

The Pinker Tones

Avui volem retre homenatge a una banda d'aquí, de Barcelona.

El destí va voler que Mister Furia i Professor Manso es retrobessin l'estiu del 2001 al barri del Poble Nou, i decidissin unir-se i crear The Pinker Tones.

Van iniciar la seva carrera com a grup amb la producció d'una banda sonora, i poc després van editar el seu primer àlbum "Pink Connection (2003)" que per diferències d'opinions amb la discogràfica local finalment decideixen editar amb un segell anglès sota el nom de "The BCN Connection (2003)". Aquest àlbum debut els anima a seguir treballant, i després d'editar alguna altre banda sonora i produccions per grups espanyols, a finals del 2005 treuen el seu segon àlbum titulat "The Million Color Revolution (2005)". Aquest segon àlbum, editat pel segell Pinkerland Records els portarà de gira per més de 40 països arreu del món entre ells França, Alemanya, Itàlia, Holanda, Bèlgica, Luxemburg, Japó, Korea, els Estats Units, Canadà, Puerto Rico, Argentina, Uruguay, Xile, Colòmbia i Veneçuela.

Des d'aquí doncs, us convidem a descobrir aquest grup que barreja el reggae, el pop, el hip hop, l'electrònica i molts estils més, i que a més són catalans!


The BCN Connection















The Million Color Revolution














Per a qualsevol dubte, suggeriment o comentari podeu escriure'ns aquí.
Any suggestion, doubt or comment can be sent here.

Etiquetes de comentaris: ,

3 Comments:

  • dons jo no se si son bons o no, el que si que se es que se't enganxa un ritme molt molt divertit quan els sents en directe!

    By Blogger roser, at 12:46 a. m.  

  • This file exceeds your allocated download limit.

    By Blogger roser, at 12:46 a. m.  

  • xd

    deu ser que t'has baixat masses coses avui :$

    prova dema :*

    By Blogger isaac, at 1:11 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home