crew music zine :: click the album!

14 de febrer, 2007

No baixen les temperatures...

Sembla mentida quin hivern estem tenint...

Va de Festivals...

El Febrer ha començat fort i calent, sembla ser que al final no farà falta que ens posem l'abric i la bufanda per acabar de passar-lo sans i estalvis. Ja era conegut des de fa dies que els festivals "poperos" del estiu estaven escalfant motors; així doncs, sabiem que el summercase ens portarà els nous treballs de "!!!", "Kaiser Chiefs" o l'actuació de "The chemical brothers". O el Primavera Sound segueix incrementant els seus noms per l'escenàri ATP: Band Of Horses, Bola, Brightblack Morninglight, Built To Spill, Comets on fire, Death Vessel, Dirty Three, Explosions in the sky, Grizzly Bear, Isis, Low, Melvins, Modest Mouse, Oakley Hall, Pelican, Slint, The Durruti Column... a la qual cal sumar-hi la incorporació de Patti Smith.

I finalment avui, després d'una agresiva campanya per la compra d'abonaments "a cegues", el gran dels festivals, el FIB ha donat a coneixer els seus primers 8 noms, i la veritat es que no ens podem queixar: animal collective, CSS, arctic monkeys, iggy and the stogges, the human leage molaria, the magic numbers, The Hives i !!!

Dels quals ens alegra molt poder tenir la oportunitat de tornar a veure l'Iggy Pop i els Human Leage després de la seva actuació fa dos anys al primavera sound.

Quin festival us crida més l'atenció?

I més novetats musicals...

Sembla mentida però encara hem d'informar d'alguna novetat més... Patric Wolf publicarà a finals de Maig el que serà el seu nou disc, anomenat The Magic Position, és una combinació Pop de notes i instruments que fan gaudir al oïent d'una gran combinació de sorolls musicals. Un disc que alça la figura d'aquest jove cantant dins el món del pop independent.

Els que també treuran nou disc aquest any són els canadencs Hot Hot Heat que retornen a finals de Maig.

I concerts?

Doncs una de les actuacions més esperades pels membres d'aquest blog es confirma i es que The Blow vindrà a presentar el seu "Paper Television" a finals del mes de Març, el dia 31 a la sala [2] del apolo, una cita inaludible...

I els altres que vindran a presentar el seu nou treball que abansavem en anteriors articles són els Arctic Monkeys que estaran el dia 17 de Març a la sala 1 de Razzmatazz de Barcelona.

Una ultima actuació a destacar és la de Joan Miquel Oliver compositor dels Antonia Font, que aquest dijous i divendres fa dues actuacions solitaries al bar Heliogabal de Gracia, unes actuacions que no ens podem deixar escapar...

Així doncs les noticies volen i esperem seguir-les tenint aquest més de febrer... Quina primavera ens espera!!



Etiquetes de comentaris: ,

3 Comments:

Publica un comentari a l'entrada

<< Home