crew music zine :: click the album!

29 de març, 2007

Bright Eyes, segona part.

Si bé fa uns dies (veure noticia anterior) us proposàvem el nou EP de Bright Eyes a l'espera de la publicació del seu nou treball "Cassadaga (2007)" prevista pel 10 d'abril, avui us oferim en primícia aquest àlbum tant esperat. És la continuació de l'anterior disc d'estudi "I'm awake, it's morning (2005)", molt aclamat per la crítica i caldrà veure si aquest darrer treball es manté al nivell del seu predecessor.

Després de la confirmació farà cosa d'un mes de la seva assistència al FIB 2007, és un bon moment per escoltar les noves propostes que ens arriben des de Nebraska, de la mà del magnífic compositor Connor Oberst. És si més no, una bona manera de començar a escalfar motors per l'esperada edició del festival de Benicàssim.

Pel que hem pogut escoltar d'aquest nou àlbum, destaca com sempre, la dolça veu de Connor amb les suaus melodies que en aquest treball estan acompanyades per la col·laboració d'artistes com M. Ward i Janet Weiss.

Un àlbum que difícilment pot desagradar a ningú, i que des d'aquí us volem recomanar. Podeu descarregar l'àlbum fent click a la portada:




Bright Eyes
Cassadaga
Saddle Creek, 2007.








Per a qualsevol dubte, suggeriment o comentari podeu escriure'ns aquí.

Any suggestion, doubt or comment can be sent here.

Etiquetes de comentaris: ,