crew music zine :: click the album!

29 de març, 2007

Calla - Strength in numbers


Aquesta nit tenim la primícia de Calla, ja hem pogut escoltar el seu nou àlbum, el cinquè de la formació i l’oferim per què pugueu jutjar-lo vosaltres mateixos.

Calla és un trio de New York format per Aurelio Valle, Wayne B. Magruder i Peter Gannon. Neixen l’any 1997 a Brooklyn tocant el rock característic de la ciutat i la crítica els pronostica com a grup revelació a la estela de Radiohead. Sub Rosa edita el seu primer disc, "Calla (1998)", l’any 1998 entre Austin i New York i a partir d’aquí la banda es fixarà a la City per seguir creixent. Publiquen el segon àlbum "Scavengers (Young God Records/2001)" i aconsegueixen assentar-se dins la escena musical. Continuen amb el "Televise (Arena Rock Recordings/2003)" i el posterior "Collisions (Beggars Banquet/2005)" àlbum pel qual van rebre diverses nominacions per diferents premis.

Després del seu pas, amb no gaire fortuna pel FIB 2006, caldrà esperar que s'anunciin les dates del seu pròxim tour per veure si són capaços d'oferir-nos un directe millor que en aquella ocasió, que per molts motius, entre ells, l'horari, no van acabar de convencen's.

Aquest últim àlbum representa un resum de tots els registres pels quals ha passat la banda i engloba els sentiments expressats en els anteriors discs. Amb el seu so del baix contundent i la guitarra intangible "Strenght in Numbers (2007)" creiem que no fallarà als fidels seguidors de la banda i enganxarà als que no la coneguin.



Calla - Strength in numbers
1. Sanctify
2. Defenses down
3. Sylvia's song
4. Sleep in splendor
5. Rise
6. Stand paralyzed
7. Bronson
8. Malo
9. Malicious manner
10. A sure shot
11. Le gusta el fuego
12. Simone
13. Dancers in the dust





Per a qualsevol dubte, suggeriment o comentari podeu escriure'ns aquí.

Any suggestion, doubt or comment can be sent here.

Etiquetes de comentaris: ,