crew music zine :: click the album!

10 de març, 2007

Of Montreal - Hissing Fauna, Are You The Destroyer?


El grup de Kevin Barnes, que al 1999 va iniciar la seva carrera amb l'àlbum "The Gay Parade (1999)" amb una barreja de sons pop, folk i electrònica. Posteriorment van venir "Aldhils Arboretum (2002)", "Satanic Panic In The Attic (2004)" amb el hit "Disconnect The Dots" i "The Sunlandic Twins (2005)".

A finals del mes de gener d'aquest any, van publicar el seu nou treball "Hissing Fauna, Are You The Destroyer?". Segons declaracions de Barnes, el compositor, el disc té una gran part d'autobiografia, i és que, amb el naixement de la seva filla se'n va anar a viure a Oslo, la ciutat natal de la seva dona, per gaudir de les majors ajudes socials. Durant aquest període a Noruega, Barnes va patir diverses crisis d'ansietat i paranoia causades pel canvi de vida, de cultura, i per estar separat dels seus amics i familiars. La música que va escriure en aquest període correspon a la primera part del disc, i són ritmes de tendència pop que va composar per intentar sortir d'aquesta depressió. Posteriorment, es van mudar a Atenes, i un altre cop el canvi de vida va acabar d'enfonsar-lo i finalment es va separar de la seva dona (i filla) que van tornar a Oslo. Aquí va escriure la segona part del disc, molt més melancòlica pel que fa a les lletres de les cançons.

Així doncs, i en paraules de Barnes, aquest disc ha estat creat d'una manera orgànica i necessària, ja que "mai pensava realment en escriure un disc, sinó que intentava salvar-me de la crisis i la depressió". Necessitava "centrar-me en quelcom positiu, i la música sempre m'ha ajudat en això".

Després d'aquest "rollo" us deixem l'enllaç, que segurament és el motiu pel qual accediu a la pàgina :)

Enllaç a descàrrega directe:

(si l'enllaç es troba caigut o no disponible, feu-nos-ho saber amb un comentari i el tornarem a pujar, gràcies :D)


Etiquetes de comentaris: , ,

1 Comments:

Publica un comentari a l'entrada

<< Home