crew music zine :: click the album!

28 de febrer, 2007

The V-Necks!



Us sona The V-Necks? Doncs ells sonen i molt! El passat dia 25 de febrer van actuar a la sala Reina Victòria de Terrassa amb un ple complert, en el que va ser el seu segon concert després de l'actuació del 27 de desembre a l'Hotel Matadepera.

Al entrar a la sala el diumenge, es respirava un clima de entusiasme retingut per part de molts. El fet és que el cartell, amb un toc Sex Pistols, ja prometia i mica en mica es va omplir la sala fins arribar al complet total al moment que pujaven els artistes a l'escenari.

El concert va ser molt complert i van tocar temes que no havíem pogut escoltar fins ara, dues versions de temes de "The Kinks" i de "Herman's Hermits" i les clàssiques que ja fa temps que es poden escoltar a través del seu myspace, com el seu "A Day Between Modernists". Tot i els nervis del principi, el grup es va anar entonant i va ser capaç de transmetre la energia de la seva música. Van tocar durant gairebé una hora i van ser capaços de crear un ambient especial, com si enlloc de ser a Terrassa, fóssim en algun club del centre de Londres a mitjans dels 70.

Ells cataloguen la seva musica com powerpop, però jo em limito a dir que ells fan una música amb molt "power" i si els voleu escoltar aquí us deixem amb els links de la seva web i del seu myspace.


http://vnecks.net/


http://www.myspace.com/vnecks




Faces (25/02/07 Live at Queen Victoria)



God save the Que
en!

Etiquetes de comentaris:

1 Comments:

  • aquest post és tandem isaac&tito!! ke en quedi cinstància

    By Blogger Tito, at 1:05 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home