crew music zine :: click the album!

23 de febrer, 2007

Baixos ritmes escandinaus...

Jay Jay Johanson

Sala Bikini (Barcelona)

22 Febrer 2007

En una sala bikini mig plena, amb un públic majoritariament entregat, Jay Jay Johanson es disposava a presentar-nos el seu últim treball "The Long Term Physical Effects Are Not Yet Known" (Virgin,2007), i a repassar el millor de la seva ja extensa carrera musical.

Un concert enmarcat dins els festival "In-Somni" que ens va portar de teloners la banda pop gironina "Miau Miau" que ens van presentar uns quants temes del seu treball que porta el mateix nom del grup.

Jay Jay va sortir disposat a repassar tota la seva trajectoria de la forma que més li agrada, ritmes lents, baixos potents i bases electroniques; Que acompanyades pel seu grup de bateria, piano i baix, feia plantejar-se a més d'un la possibilitat de gaudir de tal espectacle assentat a una butaca.
Així doncs vem gaudir d'una lenta "On the radio" o el seu nou single "She doesn't live here anymore" a un ritme calmat per gaudir de la característica veu del Jay Jay...

Una segona part del concert va pujar el ritme de les cançons, les bases electròniques es van transformar en fondos d'orquestra, i violins i altres ens van cautivar fins l'extenuació. Cal destacar especialment una espectacular versió de "Tomorrow" del seu album "Antenna", així com mencionar les interpretacions de "Rush", "Belive in Us", i la canço amb que posava fi al seu concert, despedint-se fins una propera ocasió "So tell the girls that I'm back in town". L'esperem amb els brassos oberts, per rebre'l... assentats? :)

Etiquetes de comentaris:

2 Comments:

  • jeje no hagués estat malament una tumbona ahir :p

    By Blogger isaac, at 12:42 p. m.  

  • el pròxim concert no m'el perdo...

    molt fina la critica tant ràpida ke enkre deuen estar recollint la bateria xD!

    By Blogger Tito, at 1:15 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home