crew music zine :: click the album!

21 de març, 2007

Au Revoir Simone


Au Revoir Simone, és el nom del grup de Brooklin format l'any 2003 per Erika Foster, Annie Hart i Heather d'Angelo. Aquestes tres noies, que es van conèixer per casualitat en un tren tornant a Nova York, van prendre el nom artístic de la pel·lícula de Tim Burton "Pee-Wee’s Big Adventure".

Amb aquest curiós nom, i només amb l'ajut de tres teclats, una caixa de ritmes i unes dolces veus s'han convertit en la nova sensació de l'indie pop americà i ja hi ha qui les compara amb The Postal Service, en la seva versió femenina.

Van treure el seu àlbum debut l'any 2005 sota el nom "Verses of Comfort, Assurance & Salvation (2005)" i fa només dues setmanes han editat el seu nou treball que porta per títol The Bird of Music (2007)".

A finals de l'any passat, van acompanyar amb la seva música al controvertit director de cinema i ocasional escriptor, David Lynch, en la presentació del seu últim llibre "Catching the Big Fish".

Tot i que fora del territori nord-americà no se n'ha sentit a parlar massa d'aquest trio femení, us podem assegurar que val la pena dedicar uns minuts del vostre temps a escoltar les seves cançons, senzilles i tendres.




Verses Of Comfort, Assurance & Salvation
Mosshi Mosshi, 2005.











The Bird Of Music
Mosshi Mosshi, 2007.






Per a qualsevol dubte, suggeriment o comentari podeu escriure'ns aquí.

Any suggestion, doubt or comment can be sent here.

Etiquetes de comentaris: ,

2 Comments:

  • en serio no donc l'abast!!!

    no tinc tems d'escoltar un album que ja en penjeu un altre.. penjeu-ne un per dia o algo... :s

    By Blogger roser, at 12:55 p. m.  

  • jeje ja intentarem baixar el ritme... però el públic demana més i més i més xdddd

    By Blogger isaac, at 2:04 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home