crew music zine :: click the album!

09 d’abril, 2007

God Is an Astronaut

God Is an Astronaut, són un trio de Dublín (Irlanda) format el 2002 pels dos germans Torsten i Niels Kinsella i Lloyd Hanney. Fan un rock experimental, també anomenat post-rock, que recorda a grups com Mogwai, Explosions in the Sky o Sigur Rós.

Van editar el seu primer àlbum l'any 2003 titulat "The End of the Beginning (2003)", que va tenir una molt bona acollida per la crítica, en part gràcies als dos videoclips "The End of the Beginning" i "From Dust to the Beyond" que pels seus missatges antibèl·lics van arribar a les primeres posicions de les llistes MTV. Podeu veure els vídeos a la seva pàgina a Youtube.

El seu segon treball d'estudi va publicar-se el 2005 sota el nom de "All is Violent, All is Bright (2005)" del que destaca el seu single "Fragile". Aquest 2007, i en mig d'una gran expectació, arriba el seu nou treball titulat "Far From Refuge (2007)" que des de fa pocs dies es pot descarregar a través de PayPal a la pàgina web oficial del grup.

Si preferiu escoltar-lo abans de fer la compra, el podeu descarregar a través de l'enllaç que us proporcionem a continuació:





God is An Astronaut
Far From Refuge
2007, Revive Records.







Per a qualsevol dubte, suggeriment o comentari podeu escriure'ns aquí.
Any suggestion, doubt or comment can be sent here.

Etiquetes de comentaris: ,

2 Comments:

Publica un comentari a l'entrada

<< Home