crew music zine :: click the album!

09 d’abril, 2007

Arctic Monkeys

No fa ni un any de l'aparició d'un dels treballs que va revolucionar l'escena rock internacional, aquell Whatever people say I am, That's what I'm not (Domino, 2006) va demostrar que internet no sols era una eina de descarregues il·legals, sinó que també podia ser una eina de publicitat molt gran, els culpables: Arctic Monkeys.

Un any més tard quan encara estem degustant el seu primer àlbum, apareix la segona part de l'invent, Favourite Worst Nightmare (Domino-Pias Spain, 2007) es preveu un treball més madur, on però, no hi falten els ritmes desenfrenats ni tots aquells detalls que feien dels primer disc, un dels millors del passat any.

Els nois de Sheffield reconeixen que aquesta vegada no han volgut que les cançons del nou disc estiguessin disponibles per la xarxa, volien experimentar l'acollida d'un totalment nou disc entre els seus fans, i comprovar el nivell de ventes. Malgrat tot, uns dies abans de la seva publicació oficial el 23 d'abril, ja estem en disposició d'oferir-vos-el perquè realment veieu que val la pena tenir-lo als prestatges de l'habitació.

Per comprobar com sonen en directe tots els nous temes, tornarem a tenir l'oportunitat de gaudir del explosiu directe dels Arctic Monkeys aquest estiu al FIB 2007, una nova revàlida després del seu concert el 17 de Març a la sala Razzmatazz d'on la majoria vem sortir convençuts del futur d'aquestes joves promeses.




Arctic Monkeys
Favourite Worst Nightmare
(Domino Pias-Spain, 2007)







Per a qualsevol dubte, suggeriment o comentari podeu escriure'ns aquí.
Any suggestion, doubt or comment can be sent here.

Etiquetes de comentaris: ,

2 Comments:

  • Eiba, quin és el password del rar, amb crewmusiczine no funciona :(

    Merci pel download :)

    By Blogger Edu, at 11:31 a. m.  

  • hola edu, el rar no te password...

    me l'he baixat ara per comprovar-ho i efectivament l'he pogut descomprimir sense password.

    By Blogger isaac, at 1:44 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home