crew music zine :: click the album!

26 d’abril, 2007

Travis

"The Boy With No Name (2007)" és el títol del nou àlbum del grup escocès Travis, que es publicarà a principis del mes de maig. Aquest serà el cinquè llarga durada que edita un dels grups de rock britànic o britpop que no han deixat mai d'ocupar les posicions més altes de les llistes i que una vegada més tornen a fer-ho.

Fa pocs dies, el 23 d'abril, es publicava el primer senzill del disc, titulat "Closer" i que també està disponible en format videoclip a través de Youtube:



Del disc destaca la col·laboració del llegendari productor Brian Eno, i la curiositat sobre el nom de l'àlbum que segons declaracions del cantant Francis Healy per decidir el títol del disc es va inspirar amb les dificultats que va tenir amb la seva parella a l'hora d'escollir el nom del seu fill.

La gira europea de l'àlbum programada per aquest estiu els portarà a Barcelona, Dublín i Belfast. Així doncs, podrem gaudir d'una actuació en directe i en exclusiva el 12 de juny a Barcelona segons informen des de la seva pàgina oficial.

Podeu descarregar l'àlbum fent click damunt la portada:




Travis

The Boy With No Name
Independiente, 2007







Per a qualsevol dubte, suggeriment o comentari podeu escriure'ns aquí.

Any suggestion, doubt or comment can be sent here.

Etiquetes de comentaris: ,