crew music zine :: click the album!

17 d’abril, 2007

Manic Street Preachers

Poca cosa podem dir que no sapigueu de Manic Street Preachers, la llegendària banda gal·lesa que porta en actiu més de 20 anys, i que des de principis dels 90 han estat un clar referent dins del rock anglès.

Al llarg de la seva trajectòria han tingut clars els seus orígens, i gairebé sempre les seves cançons tenen un clar missatge polític a favor de les classes obreres i estan compromeses amb les causes socials. La primera etapa com a grup va estar marcada per les contínues vagues dels obrers anglesos, i es van erigir com un referent dins el moviment.

De la segona etapa, destaquen temes com "If you Tolerate This Your Children Will Be Next" o "You Stole The Sun From My Heart", que van acabar de consolidar la banda i van augmentar la seva popularitat a nivell mundial, obtenint una llarga llista de guardons per a millor àlbums, millor grup, millor directe, etc.

Desprès del darrer treball publicat al 2004 titulat "Lifeblood (2004)", aquest 2007 ens arriba la última proposta que sortirà a la venda el proper 7 de maig titulada "Send Away The Tigers (2007)", i que nosaltres us oferim avui en primícia. Destaca la col·laboració de la cantant de The Cardigans, Nina Persson, al single "Your Love Alone Is Not Enough". En aquest àlbum hi trobem també missatges polítics en contra del primer ministre britànic, Tony Blair, els Estats Units i la guerra de l'Iraq; com a curiositat, dir que hi ha una peça oculta al final del disc on hi trobem una versió de la popular cançó de John Lennon "Working Class Hero".




Manic Street Preachers

Send Away The Tigers
Columbia, May 7 2007.







Per a qualsevol dubte, suggeriment o comentari podeu escriure'ns aquí.
Any suggestion, doubt or comment can be sent here.

Etiquetes de comentaris: ,