crew music zine :: click the album!

13 d’abril, 2007

Springintgut

Springintgut, és el sobrenom d'Andreas Otto, un jove alemany nascut a Cologne al 1980 que des del 2001 produeix música electrònica experimental. Va iniciar la seva carrera entre bandes de rock i va gravar en alguna ocasió juntament amb Mouse On Mars. Posteriorment, al 2003 va editar el seu primer senzill, que va venir acompanyat l'any següent per l'àlbum debut titulat "Posten 90 (Pingipung, 2004)".

Aquest 2007 ens arriba la darrera proposta "Park and Ride (CCO, 2007)", que segons les seves paraules, és la barreja del silenci i la calma d'un bosc amb la sobtada presència de trens a les vies que travessen el bosc. Aquest entorn descrit, és de fet, la que és la seva actual residència i estudi a les afores d'Hamburg. En aquest disc hi trobem, doncs, una barreja de ritmes electrònics amb percussions, veus i petites dosis de guitarra de la mà de F.S. Blumm, un dels pilars del segell berlinès Morr Music.

Per tal d'evitar problemes legals, a partir d'ara, alguns discs no es podran descarregar a través d'enllaços directes sinó que proporcionarem alguns dels temes més significatius de l'àlbum per ser escoltats en temps real.


Springintgut
Park and Ride
City Centre Offices, 2007













Per a qualsevol dubte, suggeriment o comentari podeu escriure'ns aquí.

Any suggestion, doubt or comment can be sent here.

Etiquetes de comentaris: ,