crew music zine :: click the album!

11 d’abril, 2007

Mice Parade

Mice Parade va començar inicialment com el projecte en solitari de Adam Pierce, conegut per ser el bateria de HiM i Múm, entre d'altres grups, i també és el responsable del segell independent Bubble Core.

Mice Parade barreja l'electrònica amb el post-rock més experimental, i podem distingir dues etapes clares en la seva trajectòria.

La primera, amb dues publicacions titulades "The True Meaning of Boodleybaye (1998)" i "Ramda (1999)", va estar marcada per la forta presència de les percussions, que gairebé eren la base de les seves composicions on gairebé no hi havien veus.

La segona etapa coincideix amb quatre àlbums més: "Mokoondi (2001)" i "All Roads Lead to Salzburgen (2002)", en els que van tenir una forta presència els sons africans i va formar duet amb Doug Scharin; seguidament van venir els discs "Obrigado Saudade (2004)" i "Bem-Vinda Vontade (2005)" on a més de Doug, va col·laborar-hi Kristin Anna Valtisdottir, la vocalista de Múm, donant un toc més pop a la nova música de Mice Parade.

Aquest 2007, ens arriba la nova proposta d'aquest artista nord-americà que es titula "Mice Parade (2007)", que compta també amb la col·laboració de Doug Scharin, i que us oferim justament avui, un dia abans de la seva publicació a les tendes. Pel que hem pogut llegir de la crítica especialitzada, molts el consideren un dels millors discs de l'any de l'escena experimental.





Mice Parade
Mice Parade
P-Vine, 2007.







Per a qualsevol dubte, suggeriment o comentari podeu escriure'ns aquí.
Any suggestion, doubt or comment can be sent here.

Etiquetes de comentaris: , ,

1 Comments:

Publica un comentari a l'entrada

<< Home