crew music zine :: click the album!

10 d’abril, 2007

Los Planetas


Los Planetas se separan?
Potser és aquesta una de les preguntes més qüestionades en el món del pop independent espanyol dels últims anys. Una pregunta que semblava que ja tenia resposta afirmativa, i es que després de la gira del 2005 i l'èxit del nou grup del cap visible del grup, Jota, que amb Grupo de Expertos Solynieve havien firmat un dels millors àlbums espanyols de l'any 2006, tot apuntava en un mateix sentit.

Malgrat tot, i per a grata sorpresa, "Los niños mimados del pop espanyol", no ho tenen tot dit, i tornen amb un nou treball anomenat La leyenda del espacio, un disc que tant conté temes de l'antiga remesa planetas, com "Reunión en la cumbre" o "Deseando una cosa", com temes que s'aproximen més als ritmes sureños que Jota està buscant ultimament, "Negras las intenciones" n'és un clar exemple.

Per tornar a gaudir del seu directe, els nois de Granada han iniciat una gira que els porta a recórrer mitja Espanya, amb parades a Madrid, Saragossa o Sevilla. Aquí a la nostra terra, també tindrem la oportunitat de veure'ls en la propera edició del festival Primavera Sound, el dia 1 de Juny, mentrestant, us deixem el disc perquè el disfruteu...




Los Planetas
La Leyenda del Espacio
(2007)






Per a qualsevol dubte, suggeriment o comentari podeu escriure'ns aquí.

Any suggestion, doubt or comment can be sent here.

Etiquetes de comentaris: ,