crew music zine :: click the album!

02 de maig, 2007

Björk

Des de la capital islandesa ens arriba de la mà de Björk, considerada una de les compositores i cantants més influents de la música contemporània, una de les perles de l'any 2007.

Amb més de 40 anys, la veterana artista torna a sorprendre amb el seu sisè àlbum d'estudi des que al 1992 iniciés la seva carrera en solitari després de la dissolució de The Sugarcubes, el grup que la va llançar a la fama mundial.

Aquest darrer àlbum titulat "Volta (One Little Indian, 2007)" és la continuació del disc "Medúlla (One Little Indian, 2004)", i segons paraules de la pròpia Björk l'àlbum expressa sentiments al voltant de la paranoia, l'amor, l'esperança i la introspecció. Ha comptat amb la col·laboració d'un grapat d'artistes entre els que destaca Antony Hegarty (líder de Antony and the Johnsons) que fa duet en dues cançons "Dull Flame of Desire" i "My Juvenile".

El single del disc titulat "Earth Intruders" va sortir a la venda el passat 9 d'abril, i podeu gaudir-lo en el següent clip:



L'àlbum, que té un total de 10 temes més un remix de Mark Bell del tema "I See Who You Are", sortirà a la venda a Europa el proper 7 de maig, i gràcies a les noves tecnologies podeu gaudir-lo des de ja mateix clickant damunt de l'àlbum:



Björk

Volta
One Little Indian, 2007.







Per a qualsevol dubte, suggeriment o comentari podeu escriure'ns aquí.

Any suggestion, doubt or comment can be sent here.

Etiquetes de comentaris: ,