crew music zine :: click the album!

15 de maig, 2007

Elvis Perkins


És un tòpic en el món de la música, una gran font d'inspiració dels compositors actuals passa per les seves depressions. Des de la fi d'una relació amorosa fins a la pèrdua d'algú molt proper han servit per aixecar molts dels grans disc de l'història. Així doncs, preferim perdre'ns aquests grans discos a canvi de no haver de passar mals moments? Suposo que hi han coses que són inevitables..

I dins d'aquests grans discs que provenen de mals moments, en sobresurt un, Elvis Perkins Ash Wednsesay (XL,¡PopStock!, 2007). La historia d'aquest cantautor no és del més agradable, la mort del seu pare de sida 10 anys endarrere, i la de la seva mare als atemptats del 11 de setembre del 2001, han estat algunes de les causes d'aquest disc.

Un disc molt agradable per l'oïda, que combina el folk de la seva guitarra acústica amb molts d'altres instruments, i recorda entre altres a noms tant importants com Nick Drake, Thom Yorke o Rufus Wainwright. Una verdadera joia que, de moment, no podrem gaudir en directe.
Esperem que grans àlbums com aquest no hagin de ser conseqüències de grans desgràcies, tot el nostre suport per Elvis Perkins.





Elvis Perkins
Ash Wednsesay
(XL,¡PopStock!, 2007)




Per a qualsevol dubte, suggeriment o comentari podeu escriure'ns aquí.
Any suggestion, doubt or comment can be sent here.

Etiquetes de comentaris: ,