crew music zine :: click the album!

21 de maig, 2007

The Bravery


I avui ens plau presentar el nou treball d'un grup polèmic. No en el sentit estricte de la paraula, sinó per la polèmica que va generar la seva primera irrupció en el món musical. Un primer treball que no va acabar de ser digerit igual per tothom. Mentre uns els acusaven de plagiar el seu tipus de música, altres aprofitaven la tirada que tenia aquesta per vendre'ls com el nou gran grup post 80 del moment.

Sense voler-nos mullar massa, nosaltres ens quedem amb el fet que fossin adoptats per Depeche Mode per obrir la seva última girà l'any passat, i amb bones expectatives posades en aquest segon disc que us oferim avui: The Sun and the Moon, que probablement ens podrà deixar més clar cap a on van aquests canadencs.

Anunciat desde feia mesos, molt esperat per la crítica i per la majoria dels seus fans, aquest segon treball ha comptat amb l'ajuda de Brendan O'Brien (Pearl Jam) per la producció, i inclou algunes de les peces que ens van deixar sentir en els ultims concerts. La valoració, la deixem a les vostres mans...






The Bravery
The Sun and the Moon
2007







Per a qualsevol dubte, suggeriment o comentari podeu escriure'ns aquí.

Any suggestion, doubt or comment can be sent here.

Etiquetes de comentaris: ,