crew music zine :: click the album!

16 de maig, 2007

The Polyphonic Spree

The Polyphonic Spree són una banda de pop simfònic amb aparença d'orquestra de gospel, liderada per Tim DeLaughter i acompanyat d'una vintena més de músics (guitarristes, trompetistes, teclistes, baixistes, violinistes i un llarg etcètera). Els seus fans descriuen la música d'aquest atípic grup com una barreja entre The Beach Boys i The Flaming Lips, i comparant-los amb grups més recents podem trobar certs paral·lelismes amb The Arcade Fire o The Decemberists.

DeLaughter, antic membre del desaparegut grup Tripping Daisy, va fundar aquest grup-orquestra a principis de l'any 2000, i van publicar el seu primer àlbum "The Beginning Stages of... (Good Records, 2002)" que va passar força desapercebut. Un any més tard, amb la publicació de l'àlbum "Together We're Heavy (Good Records, 2003)" i després d'haver actuat en diversos festivals com el Reading Festival 2003, van començar a adquirir popularitat gràcies al seu single "Light and Day" que va adoptar la marca d'automòbils Volkswagen per als seus anuncis, així com la seva aparició a la banda sonora de la pel·lícula protagonitzada per Jim Carrey "Eternal Sunshine of the Spotless Mind".

Aquí podeu veure i escoltar aquest tema:



El proper 19 de juny està previst que es publiqui el seu nou àlbum "The Fragile Army (Good Records, 2007)" per al que el grup ha canviat les seves túniques sectàries per vestits militars.

Podeu escoltar-lo clickant damunt de la portada del disc:




The Polyphonic Spree
The Fragile Army
Good Records, 2007




Per a qualsevol dubte, suggeriment o comentari podeu escriure'ns aquí.

Any suggestion, doubt or comment can be sent here.

Etiquetes de comentaris: ,