crew music zine :: click the album!

17 de maig, 2007

Spoon

Spoon, van néixer a Austin (Texas) a mitjans dels 90 de la mà del cantant i guitarrista Britt Daniel i des d'aleshores no han deixat d'estar en boca de tothom dins de l'escena indie nord-americana.

Amb un estil clàssic, melodies màgiques, dosificats tocs d'electrònica imprescindibles i lletres intel·ligents aquests nord-americans arriben aquest 2007 amb el que serà el seu sisè àlbum d'estudi titulat "Ga Ga Ga Ga Ga (Merge Records, 2007)" en el que conserven tota la frescor i la vitalitat dels darrers discs.

Dos dels més destacats, per l'acollida de la crítica i el record de vendes, van ser el "Girls Can Tell (Merge Records, 2001)" i el posterior "Kill The Moonlight (Merge Records, 2002)". Per desgràcia, i com acostuma a passar sovint, aquí al nostre país van passar desapercebuts i sense fer massa soroll, i no va ser fins al següent disc titulat "Gimme Fiction (2005, Merge Records)" que vam començar a conèixer aquest gran grup.

A finals del 2005 van actuar a Barcelona a la Sala Razzmatazz i a Madrid a la Sala Moby Dick, i recentment s'ha pogut escoltar el seu tema "I Turn My Camera On" a l'anunci del FIB 2007, el que ha propiciat diversos rumors sobre la possible actuació del grup al mític festival de Benicàssim.



A l'espera d'aquesta hipotètica confirmació, us oferim en primícia el nou àlbum que veurà la llum el proper 10 de juliol, i que des d'aquí us recomanem efusivament!

Sinó us agrada us tornem els diners :-)




Spoon
Ga Ga Ga Ga Ga
Merge Records, 2007






Per a qualsevol dubte, suggeriment o comentari podeu escriure'ns aquí.

Any suggestion, doubt or comment can be sent here.

Etiquetes de comentaris: ,