crew music zine :: click the album!

23 de maig, 2007

Art Brut

El grup londinenc Art Brut ha finalitzat ja el seu últim treball it's a bit complicated, que es l’àlbum que els ha de consolidar dins de la escena actual. El seu so contundent i decidit no deixarà a ningú indiferent i es situen a dalt de tot del post-punk del moment.

Si per qualsevol grup el segon àlbum és un pas crític, per Art Brut ha estat una simple continuació del seu primer llarga durada. El so intel·ligent característic no varia en el seu segon treball, cosa que no ens sorprèn ja que molts dels temes de l’àlbum ja els varem sentir al FIB’06. Hem de recordar que van haver de tocar 75 minuts, tot un rècord tenint en compte que l’àlbum en durava una tercera part.

La creativitat compulsiva de Eddie Argos s’ha notat en la rapidesa amb la que ha sortit aquest àlbum, hem de tenir en compte que fa només dos anys que Eddie entrava a una festa demanant a crits, voluntaris per seguir-lo en la seva aventura musical. Un quart d’hora més tard ja estaven mans a la obra els cinc i d’aquesta primera trobada en va sortir Formed a Band. Un parell de demos més tard ja firmaven amb Rough Trade per editar el primer disc.

Per aquest treball és mantenen les melodies perillosament lineals però que sense pensar ens fan divertir com poques. Les lletres viscerals i intel·lectuals mantenen l’art més purament brut en el que s’emmarca aquest grup.

“Haven’t read the NME in so long. Don’t know what genre we belong. Popular culture no longer applies to me”


It's a Bit Complicate

Pump Up the volume
Direct Hit
St. Pauli
People in Love
Late Sunday Evening
I Will Survive
Post Soothing Out
Blame it on the Trains
Sound of Summer
Nag Nag Nag Nag
Jealous Guy




Per a qualsevol dubte, suggeriment o comentari podeu escriure'ns aquí.
Any suggestion, doubt or comment can be sent here.

Etiquetes de comentaris: ,