crew music zine :: click the album!

23 de maig, 2007

Joan Miquel Oliver


Joan Miquel Oliver és, ara per ara, un dels compositors més de moda i més en forma del moment. Lider d'Antònia Font, el cantautor de l'illa de Mallorca és una font de noves sensacions musicals. Capaç d'experimentar amb extranys objectes per fer música, no en té prou amb la seva banda, i explora nous camps amb en la seva aventura en solitari.

Si el seu treball més alogiat Taxi (Antònia Font, 2004) va ser considerat un dels millors discs d'aquell any, els treballs que l'han seguit no s'han quedat curts, Surfistes en camara lenta (Joan Miquel Oliver, 2005) i Batiskafo Katiuskas (Antònia Font, 2006) representen tota aquella harmonia musical que qualsevol moment vé de gust escoltar.

Aquest 2007, i com no podia ser d'altre manera, Joan Miquel Oliver torna en solitàri amb un "curta-durada" que conté dos cançons: Sa Nuvia Morta(Discmedi, 20007) és un treball curós, una de les millors lletres que ha escrit fins al moment, i una combinació de sons que, no sorprenen tant com en altres ocasions, però no deixen de sonar dolços per l'oïda.

Un Ep que recomanem la seva adquisió des d'aqui, necessàri per qualsevol fan d'Antònia Font i bàsic per qualsevol amant de la música. No ús el podem oferir en un enllaç directe, però us deixem un video fet per un fan per disfrutar-la...






Per a qualsevol dubte, suggeriment o comentari podeu escriure'ns aquí.
Any suggestion, doubt or comment can be sent here.

Etiquetes de comentaris: ,