crew music zine :: click the album!

08 de juny, 2007

Amiina

Amiina, un quartet femení procedent d'Islàndia, es van donar a conèixer per les seves col·laboracions amb Sigur Rós en dos dels seus àlbums: () i Takk. Tot i que la seva presència va quedar en part eclipsada pel grup de Jónsi Birgisson, les seves dolces melodies no van passar gens desapercebudes.

Després de la publicació de dos senzills titulats "AnimaminA (2004)" i "Seoul (2006)", arriba aquest 2007 el seu àlbum debut titulat "Kurr (Bláskjár, 2007)" que es presenta com un dels grans treballs de l'any.

Amb un barreja d'estils que van des l'electrònica més minimalista fins als sons contemporanis dels violins i altres instruments de corda, Amiina demostren el perquè de les col·laboracions amb un dels grans d'aquest gènere.

Podeu degustar aquest gran treball clickant a la portada de l'àlbum, us podem assegurar que no us cansareu d'escoltar-lo:




Amiina

Kurr
Bláskjár, 2007






Per a qualsevol dubte, suggeriment o comentari podeu escriure'ns aquí.

Any suggestion, doubt or comment can be sent here.

Etiquetes de comentaris: , ,

6 Comments:

  • els vaig veure en directe com a teloners de sigur ros al btm i em van sorprendre, uns cracks vaja :) a veure què tal el nou disc

    By Blogger Unknown, at 12:52 p. m.  

  • Gosto muito do blog d vocês, muito bom gosto poraqui.
    ;)

    By Blogger ::N::, at 2:47 p. m.  

  • Enorme el concert que van fer diumenge passat a l'Apolo 2. Van tocar violins, txelo, teclats, xilòfons, campanetes d'aquelles de cridar al recepcionista, pedaleres, Apples, un Casio PT1, serrutxus... Llàstima d'unes cadiretes per seure, ja hagués estat la monda.

    By Blogger S., at 3:14 p. m.  

  • osti, ets la sheila amiga del oskr i l'emeri?

    jo soc l'isaac.. amic del saul, freddy, joan... saps?

    d'aqui pocs dies tancarem aquest blog i n'obrirem un altre.

    nou format i noves idees :-)

    merci per visitar-nos!

    By Blogger isaac, at 4:16 p. m.  

  • Doncs ja avisareu a on feu mudança.

    :)

    By Blogger S., at 2:00 p. m.  

  • la veritat és que va fer certa ràbia que no toquessin amb els sigur ros al últim concert a barcelona... es van fer venir uns típicons post-rock que no els hi arriben ni a les soles...

    bon blog!

    By Blogger Albert Lloreta, at 12:04 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home