crew music zine :: click the album!

29 de maig, 2007

Architecture in Helsinki


Cada vegada està més a prop un dels esdeveniments de l'any. El Primavera Sound ja ha començat a escalfar motors durant tota la setmana amb diferents actuacions, però no serà fins dijous quan llanci el tret de sortida. Molts seran els artistes que passaran pel festival, i molts d'ells us els hem ofert en primícia, però en faltaven uns...

Que treurien un nou àlbum durant el 2007 era un secret cridat a veus. No ho era tant el fet que el vinguessin a presentar a Barcelona, concretament al Primavera Sound. Però el que si que era una incognita era la data de la seva sortida.
El nou treball de la banda australiana amb un estrany nom porta per títol Places Like This (Polyvinyl, 2007). Un disc molt esperat després del gran In Case We Die (Bar, 2005), que va marcar un abans i un després per aquest grup.

Pocs artistes són capaços de posar moltes persones a sobre un escenàri i fer que soni d'una forma fresca, animada i coherent com ho fan aquests australians. En aquest nou disc ens demostren que no han perdut aquest do. Dissabte tindrem la oportunitat de comprovar-ho personalment.
"Heart it Races" és el títol del single que obre aquest tercer àlbum d'estudi, i podeu disfrutar-lo en format videoclip:



La resta de l'àlbum la podeu gaudir al següent enllaç:




Architecture in Helsinki

Places Like This
Polyvinyl 2007





Per a qualsevol dubte, suggeriment o comentari podeu escriure'ns aquí.
Any suggestion, doubt or comment can be sent here.

Etiquetes de comentaris: ,

1 Comments:

  • el de la barba em sona molt!
    em sembla k em a dona classes de Electromagnetisme a 4rt.

    xDD

    By Blogger garlic, at 1:24 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home